پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۵۷

تملک و خرید سه اثر تاریخی در سنندج

تملک و خرید سه اثر تاریخی در سنندج

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از تملک و خرید سه اثر تاریخی در شهر سنندج خبر داد.

علی فعله گری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: منزل دل روشن، متوسل و مجتهدی به عنوان سه اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان تملک و خریداری شد.

وی در ادامه با اشاره به مشخصات بناهای خریداری شده، عنوان کرد: منزل دل روشن دارای قدمت دوره قاجاریه با حیاط چهارگوش که پیرامون آن در دو اشکوب با فضاسازی معماری شامل پنج دری، سه دری، دودری و تزئینات اروسی وگچبری به چشم می خورد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان به وضعیت منزل متوسل اشاره کرد و یادآور شد: منزل مسکونی متوسل واقع در بلوار کردستان جنب منزل مجتهدی به دستور صاحب خانه (متوسل) با قدمتی حدود 110 سال بنا شده است.

وی خاطرنشان کرد: این اثر جز خانه های قدیمی شهر سنندج است که در فهرست ثبت در آثار ملی نیز قرار گرفته است.

فعله گری عنوان کرد: این اثر دارای نمای آجرکاری و پنجره های قوسی و کتیبه دار اروسی و در دو اشکوب با جهت شرقی غربی بنا شده است.

وی همچنین به جزئیات منزل مجتهدی اشاره کرد و افزود: سومین بنای خریداری شده منزل مجتهدی است که ساخت آن به دوره قاجاریه بر می گردد.

کد خبر 917319

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha